Tallin asukkaisiin kuuluvat myös kissat, jotka huolehtivat siitä että hiirillä on tukalat oltavat. Ne huolehtivat osaltaan ihmisten hauskuttamisesta ja kaveeraavat myös hevosten kanssa. 


Matti. Kuva © Leena Kahisaari.

Matti on nykyisistä kissoista vanhin. Täyttä terästä oleva töpöhäntä, jonka kynsissä rotat pääsevät hengestään - toisaalta kyllä pesee ja putsailee sitten tarvittaessa pikkukissoja.


Minni ja lapset. Kuva © Pia Riiheläinen.

Minni muutti omin päin meille vuosia sitten naapurista, eikä suostunut enää lähtemään vaikka sitä haettiin kotiin milloin autolla, milloin traktorilla... Minni-mamman suurin ilo on lastenhoito, siksi sen on annettu tehdä silloin tällöin pentuja. Kaikki Minnin pennut ovat keltaisia tai kilpikonnia. Minnin lapsia löytyy hevosihmisiltä sieltä sun täältä, ne ovat kuuluisia ystävällisestä luonteestaan. Omaankin tallin niitä on jätetty kun ovat niin hauskoja.


Kirppu. Kuva © Leena Kahisaari.

Kirppu - kulmakunnan kingi. Hassunmallinen katti jolla kivitalon kokoinen ego. Paikallista poliisipäällikköä lainaten : "Jos mulla olis tuon kissan itsetunto, olisin jo presidentti..." Ehdottomasti suuri persoonallisuus. Minnin lapsi joka syntyi muita pentuja puolta pienempänä ja lähes läpinäkyvänä - ei haitannut koon puute silloin eikä nyt.


Iitu. Kuva © Pia Riiheläinen.

Iitua odotettiin hartaasti. Toivottiin kevätpentuja joista olisi yksi kilpparityttö jätetty kotiin - saatiin elokuun 05 lopussa tasan yksi pentu, tämä. Iitun elämän alku oli aika vaiherikas, kun kylän kakarat kidnappasivat sen pesästä 3 päivän vanhana ja hylkäsivät tienposkeen. Onneksi kissa löytyi hengissä ja aika prinsessa siitä on tullut.


Helmi. Kuva © Tuula Pyöriä.

Yksinäiselle Iitulle piti ottaa samanikäinen kaveri, joten talliin muutti myös ottolapsi Helmi. Helmi on valloittava tapaus, vähän ujo mutta reipas hiirikissa jolla on aina jotain touhua menossa. Helmi ei koskaan kävele pihan poikki, se kiitää... Kaunotar jota kaikki ihailevat.


Tytti. Kuva © Pia Riiheläinen.


Taavi. Kuva © Kuva © Leena Kahisaari.

Nuorimmaiset Tytti ja Taavi ovat Minnin "vahinkolapsia", vaikka eipä niistä vahinkoa muuten ole ollut. Tytti kaveeraa Kestrelin ja Kirpun kanssa, Taavi on vähän sohvaperuna. Jättikokoiseksi kasvaneen Taavin paras kamu on labradori Konna, pennusta asti ovat leikkineet yhdessä.