Tutustu muutamiin Caragh-poneihin, ole hyvä!

ori Caragh Gaoithe


Kuva © Satu Pitkänen. 

ruuna Caragh Emerald Island

http://kotisivu.dnainternet.net/trts/eppu.html

tamma Caragh Caithleen

Syntynyt: 8.5.1999
i. Ard Rí Cunga IRL 11 IC CSB 946, e. Caragh Eager Eileen 120 C

Caragh Caithleen esiintyi ensimmäisen kerran Poninäyttelyssä kolmen kuukauden ikäisenä. Silloin rodun parhaana varsana palkittu Caithleen menestyi hienosti myös 1-vuotiaana, voittaen luokkansa ja saaden I palkinnot paitsi brittituomarilta, myös Suomen Hippoksen lautakunnalta. 4-vuotiaana Caithleen palkittiin rotunäyttelyssä ensimmäisellä palkinnolla, tuomarina Mr Jimmy Canavan Irlannista. Menestys jatkui 2004, jolloin irlantilainen Henry O'Toole palkitsi tamman I-palkinnolla, luokkavoitolla ja Champion-tammana sekä myös Supreme Champion -tittelillä. Tamman nykyinen omistaja on Senja Turtiainen.

http://www.firmala.fi/~Sentti/index.php?page=uutiset

ruuna Caragh Eachann Celtchair 


Kuva © Leena Kahisaari

Syntynyt: 1991
i. Kåsta Scaramouche 2 C, e. Espe Etta 9 C

Poni menestyi nuorena loistavasti näyttelyissä, se oli erityisesti Irlantilaisten tuomareiden mieleen. Myöhemmin sen omaksi lajiksi tuli western, jossa se tuolloisen omistajansa Noora Metsäsen kanssa saavutti mm. SM-hopeaa.

tamma Caragh Cailín Scarlett


Kuva © Marja Munne

Syntynyt: 1990
i. Kåsta Scaramouche 2 C, e. Caragh Eager Eileen 120 C

Scarlett menestyi varsana hienosti näyttelyissä saaden 1-vuotiaana I palkinnon suomalaiselta lautakunnalta sekä englantilaiselta että irlantilaiselta tuomarilta. Sittemmin tamma on kilpaillut hyvällä menestyksellä sekä este- että erityisesti kouluradoilla. Tamman omistaa Ulla Vettenranta.

tamma Caragh Elaine Aisling 125 C


Kuva © Leena Kahisaari

Syntynyt: 1988
i. Kåsta Scaramouche 2 C, e. Espe Etta 9 C

Elaine on palkittu näyttelyissä useita kertoja ensimmäisellä palkinnolla. Tamman näyttelyuran paras saavutus tuli vuoden 2002 Poninäyttelyssä, jossa se oli koko näyttelyn BIS. Se on aiemmin kilpaillut omistajansa ratsastamana koululuokissa, nykyään se on siitoskäytössä. Sen jälkeläisistä erityisesti Maplehill Blaithin on menestynyt erinomaisesti. Tamman omistaa Johanna Rummukainen.

tamma Caragh Eager Eileen 120 C


Kuva © Marja Munne

Syntynyt: 1986
i. Millfields Ensign 3 C, e. Espe Etta 9 C

Tamma on palkittu kolmen Caragh-jälkeläisensä perusteella jalostusarvokirjaimella AB. Se on menestynyt erinomaisesti myös näyttelyissä, ollen mm. rotunsa paras Poninäyttelyssä kahdesti, Poninäyttelyn Champion tamma ja BIS II 5-vuotiaana. Tamma on kilpaillut aluetasolla sekä koulu- että esteluokissa. Tamman nykyinen omistaja on Marja Hoikkala.